Festmenuer, buffet og alt derimellem

Hos Restaurant Vejgaard Hallen har vi i mange år serveret mad for sultne mødedeltagere, bryllupsgæster og glade familiemedlemmer, som er kommet for at afholde glædelige begivenheder sammen i vores restaurant.

I restauranten finder du et stort udvalg af lækre retter, som uden tvivl vil falde i god smag hos dine gæster.
Vi har rigtig mange lækre danske retter spredt ud over vores forskellige menuer – både i form af varm og kold mad. Vi kan for eksempel byde på tarteletter med høns i asparges, frikadeller med kold kartoffelsalat, lakseruller, og lækre pandekager med is til dessert.

Alle festmenuer indeholder en velkomstdrink samt en eller anden form for natmad, til når solen får længst er gået ned.
Vi har i skrivende stund mere end 10 spændende buffeter at vælge mellem. Er man tilhænger af god dansk mad – og hvem er ikke det? – har vi blandt andet buffeter med tarteletter, flæskesteg, skinkesalat og friskstegte fiskefileter med remoulade.

Eller hvad med en buffet som indeholder lækre frikadeller, gravad laks, oksefilet med flødekartofler samt en lækker nøddetærte til dessert.
Af middelhavsspecialiteter har vi en italiensk buffet, med lækre retter såsom parmaskinke med melon, lakseroulade med dressing, carpaccio med parmesan og
ruccola, en sprød mozarella tomat salat og et indbydende ostebord som blandt andet byder på tallegio og gorgonzola tiramusi – buon appetito!
Det er ikke en ordentlig buffet uden godt brød til. Derfor får du altid lunt brød og smør med – lige meget hvilken buffet du vælger.

Menukort

Nedenfor præsenterer vi en række festmenuer m/ vine til fast pris samt vores udvalg af buffet og øvrige retter.

De kan også vælge selv at sammensætte deres menu, efter smag og behag. Der er desuden mulighed for at bytte en enkelt ret ud med en anden – hvis der nu er stemning for lasagne i stedet for frikadeller. Prisen kan variere fra ret til ret, så stil endelig de spørgsmål du sidder inde med, når det er tid til at bestille.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med gode råd, så menuen kan blive lige de I drømmer om. Allergener og ønske om vegansk/vegetar mad bedes oplyses ved bestilling af mad. Ved faste leverancer til kantinedrift – venligst ring og bed om specialbrochure.
Ret til prisændringer forbeholdes.

Menuen er gældende fra d. 1/9-2023