Selskabslokaler i Aalborg

Har du brug for selskablokaler i Aalborg?

Når store dage og elskede personer skal fejres, er omgivelserne af stor betydning. Festens rammer har indflydelse på, hvor nemt det hele kører, og hvor glade du og dine gæster er undervejs

Når du holder din fest i Restaurant Vejgaardhallen, er alting allerede på plads, inden du sætter foden inden for døren til nogle af de bedste selskabslokaler i Aalborg.

Vi klarer maden
Selv maden behøver du ikke at tænke på. Vores dygtige kokke laver lige dén mad, der passer til din fest, og vi lytter selvfølgelig til dine særlige ønsker, så menuen passer både til festens tema og gæsternes smagsløg.

Der er tænkt på det hele, når du vælger selskabslokaler hos os:

Stole, borde og opdækning:
Slut er det med at låne og køre stole frem og tilbage og hente sølvtøjet frem fra gemmerne – som ovenikøbet skal pudses! Vi sørger for, at alle borde er dækket op, så du og dine gæster kan komme lige ind i flotte, indbydende lokaler uden noget forarbejde fra din side.

Parkering:
Med 350 parkeringspladser er der næppe en chance for, at dine gæster skal lede efter en parkeringsplads og slide på stiletterne. Derudover ligger parkeringspladsen lige ved siden af indgangen

Servering:
Maden og de fine vine bliver selvfølgelig serveret af professionelt og fuldt uddannet personale, som forstår at holde alle glas fyldte og bordene rene uden at tage opmærksomhed fra det, som festen virkelig handler om: Dig og dine gæster.

Har du flere spørgsmål omkring selskabslokaler i Aalborg eller mangler du blot inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 13 88 77.

Hvad skal vi servere for dit selskab?