Receptionslokaler i Aalborg

Er du ved at planlægge den store dag og har brug for et perfekt sted at holde receptionen?

Bryllupsceremonien i kirken og den storslåede bryllupsfest er de øjeblikke, den tætteste familie husker mest, men det er vigtigt også at skabe gode minder med de bekendte, venner og kollegaer, som udgør din hverdag til daglig.

Hos Restaurant Vejgaardhallen i Aalborg kan i tage imod lykønskninger og være sammen med jeres gæster i elegante og trygge omgivelser.

Buffet / reception i vores lokaler
– 2 stk. fingersandwich
– 2 stk. pindemad (pålæg, paté, laks eller ost)
– 2 stk. ostevandbakkelser og frugttærte m/ creme fraiche
– Frugt m/ chokolade

Huskeliste til en ideel reception:

Plads:
Det kan være rigtig svært at vurdere, hvor mange mennesker der kommer til en bryllupsreception, da man jo ikke skal afgive svar på samme måde som ved festen. Derfor er det en god idé at sørge for, at receptionslokalerne er så store, at der er plads til alle men ikke for store, så der virker tomt.

Mad:
Hvad byder du dine gæster at spise? En bryllupsceremoni kan tit være lang og give tusind sommerfugle i maven, så det er godt at byde på lidt lækkert mad og drikke til receptionen. Fint og let mad, man kan spise med fingrene eller højst en gaffel, er klart at foretrække. Så har de blivende gæster stadig appetit til middagen senere på dagen, og du behøver ikke bekymre dig om bordpladser, da i kan stå op og spise de små anretninger.

Hvis du ikke ønsker at bruge tid på maden, arrangerer vi meget gerne en let buffet for dine gæster i vores receptionslokaler, så du og din udkårne kan nyde jeres store dag sammen.

Hvad skal vi servere til din reception?