Lækker julemad til din julefrokost i Aalborg

December er en dejlig måned. Til trods for at vi ofte hører 5-10 julesange døgnet rundt – hele måneden – er det de færreste af os som ikke holder af december. Vi trodser gerne bidende kulde og grå sjap for at tilbringe tid med dem vi holder af, og julefrokosten er ingen undtagelse. Kombinationen af lækker julemad og samvær med gode kolleger og venner gør, at julefrokosten har og altid vil være en vigtig tradition her i landet.

Julefrokost – årets begivenhed

Det er ingen hemmelighed at vi danskere er meget glade for julefrokoster – og hvorfor skulle vi ikke være det?

Julefrokoster er en kærkommen lejlighed for kolleger til at møde – på afslappet facon – medarbejdere de sjældent taler med, samt knytte tættere bånd med ligesindede fra arbejdspladsen. Noget som kendetegner en god julefrokost er den måde hvorpå deltagerne løsner slipset og lader den afslappede udgave af dem selv komme til syne – forudsætningen er dog, at omgivelserne og stemningen tillader det.

Gå herfra med gode minder

Her hos Restaurant Vejgaardhallen i Aalborg har vi indrettet lokalerne således, at det skaber en hyggelig og afslappet stemning, og du kan være sikker på, at dine medarbejdere vil gå herfra med gode minder.

Ønsker du at afholde en julefrokost for din familie og/eller gode venner, er du selvfølgelig også velkommen hos os.

Julen er den tid på året – i hård konkurrence med forår/sommer – hvor vi tager til flest arrangementer eller komsammener med venner og familie – og det er de færreste som takker nej til indbydende hjemmelavet julemad.

Julemad i Aalborg

Tag derfor venner og familie med til Restaurant Vejgaardhallen, hvor vi hvert år inviterer sultne og glade forsamlinger ind i vores restaurant. Vi kan blandt andet tilbyde klassisk julemad som flæskesteg, andesteg, brunede kartofler og meget mere.

Se julemenu (klik for at gøre større)

Skal du holde julefrokost hos os?