Firmafester

Er du ansvarlig for at planlægge den næste firmafest?

I så fald er du sikkert klar over, at det kan virke som lidt af en jungle når det kommer til lokaler og spisning – heldigvis har vi her hos Restaurant Vejgaardhallen gjort det nemt for dig.

Firmafester i fede omgivelser

Som virksomhedsejer er det vigtigt at holde en firmafest de ansatte sent vil glemme.

Ingen ønsker at bruge en hel eftermiddag og aften i et lille røgfyldt lokale med uinteressant indretning og en kedelig atmosfære – der skal være plads til en uforglemmelig aften, som sætter virksomheden i et godt lys.

Til dét formål stiller vi gerne vores Store Sal klar til benyttelse, hvor der er plads til flere hundrede mennesker. Er der tale om en firmafest i en lidt mindre skala, har vi Billede Salen og Vejgaard-fløjen til rådighed, som er mere intime og passende til mindre selskaber.

De bedste firmafester i Aalborg

Aalborg er en af de mest livlige og besøgte byer i landet. Det betyder blandt andet at der er hård konkurrence i vores branche, da virksomheder ofte kigger mod Aalborg, når de skal fejre en glædelig begivenhed.

Vores mange års erfaring med erhvervskunder har dog gjort, at vi i dag kan tilbyde de bedste firmafester i Aalborg. Festen i selv kommer selvfølgelig meget an på hvad virksomheden har tænkt sig, men vi er ikke ét sekund i tvivl om, at kombinationen af lokaler, beliggenhed og stemning gør, at vi kan tilbyde vores kunder noget helt specielt.

Hvis du har lyst til at komme forbi og kigge på lokalerne eller bare vil have en snak med os, skal du blot ringe på 98 13 88 77 – så finder vi en løsning vi alle kan være tilfredse med.

Vi sørger for lokaler, mad og drikke!