Festmenuer

Leder du efter nogle lækre festmenuer i Aalborg?

I så fald er du kommet til det rette sted.

Hos Restaurant Vejgaardhallen har vi i mange år serveret mad for sultne bryllupsgæster, kursusdeltagere og glade familiemedlemmer, som er kommet for at afholde glædelige begivenheder sammen i vores restaurant.

I restauranten finder du et stort udvalg af lækre retter, som uden tvivl vil falde i god smag hos dine gæster.

Mange festmenuer at vælge mellem

Vi har rigtig mange lækre danske retter spredt ud over vores forskellige menuer – både i form af varm og kold mad. Vi kan for eksempel byde på tarteletter med høns i asparges, frikadeller med kold kartoffelsalat, lakseruller, og lækre pandekager med is til dessert.

Du kan se indholdet af vores mange festmenuer på denne side.

Alle festmenuer indeholder en velkomstdrink samt en eller anden form for natmad, til når solen får længst er gået ned.

Rummelig med gode faciliteter

Til firmafester, koncerter og lignende kan vi tilbyde rigelig med plads i Vejgaard Hallen. Hallen er delt op i 4 rum med forskellig indretning og pladsforskel. Store Sal har plads til hundredevis af mennesker, og er altså oplagt til førnævnte koncerter og større firmafester, mens Billede Salen er mere intim med plads til omkring 60 personer. Vores populære restaurant har plads til 82 personer.

Hallen kan udover pladsen også stille et stort whiteboard til rådighed, mikrofonanlæg med faste og trådløse mikrofoner samt overhead, PowerPoint med tilhørende kæmpe lærred og hele 350 parkeringspladser.

Vejgaard Hallen er også ideel til mere stille arrangementer såsom kurser, foredrag og lignende.

Hallen kan både lejes privat og til erhvervsmæssige formål.

Vi glæder os til at holde din fest!