Buffet i Aalborg

Leder du med lys og lygte efter en god leverandør af buffeter til privat- eller erhvervsarrangementer?

I så fald er du kommet til det rette sted. Vejgaardhallens Restaurant i Aalborg skaber rammerne for en god madoplevelse!

Lækker buffet i Aalborg

Hvis du kunne tænke dig at opleve den bedste buffet i Aalborg, er det os du skal besøge. Vi har i skrivende stund mere end 10 spændende buffeter at vælge mellem.

Er man tilhænger af god dansk mad – og hvem er ikke det? – har vi blandt andet buffeter med tarteletter, flæskesteg, skinkesalat og friskstegte fiskefileter med remoulade. Eller hvad med en buffet som indeholder lækre frikadeller, gravad laks, oksefilet med flødekartofler samt en lækker nøddetærte til dessert.

Af middelhavsspecialiteter har vi en italiensk buffet, med lækre retter såsom parmaskinke med melon, lakseroulade med dressing, carpaccio med parmesan og ruccola, en sprød mozarella tomat salat og et indbydende ostebord som blandt andet byder på tallegio og gorgonzola tiramusi – buon appetito!

Brød til maden

Det er ikke en ordentlig buffet uden godt brød til. Derfor får du altid lunt brød og smør med – lige meget hvilken buffet du vælger.

Der er også mulighed for at bytte en enkelt ret ud med en anden – hvis der nu er stemning for lasagne i stedet for frikadeller. Prisen kan variere fra ret til ret, så stil endelig de spørgsmål du sidder inde med, når det er tid til at bestille.

Buffet i Aalborg

Ring i dag på 98 13 88 77 – så finder vi sammen en løsning som vil resultere i glade og mætte gæster.

Vi har noget for enhver smag!